SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Reprezentanta Columbiei la „Miss Universe”: „A fost umilitor pentru mine și pentru toată America Latină” – (FOTO, VIDEO)

3 ianuarie, 2016 Autor: Lucia Cujbă Sursa: mediafax.ro Foto: dailymail.co.uk


"A fost umilitor pentru mine şi pentru toţi oamenii din America Latină prezenţi în sală. A fost un mare şoc. Am visat întotdeauna la asta... să fiu Miss Universe... A fost foarte umilitor pentru mine”. Este declarația „falsei” Miss Univers din acest an, Ariadna Gutierrez. Reprezentanta Columbiei a mai spus că, în acel moment, a crezut că greşeala pe care moderatorul a făcut-o a fost o glumă, acesta fiind un "actor de comedie în SUA".

De asemenea, Gutierrez a criticat şi organizatorii concursului Miss Universe pentru modul în care au gestionat situaţia: „Sunt mii de moduri de a face astfel de lucruri. Puteau să o facă ziua următoare într-o conferinţă de presă sau într-un comunicat de presă. Nu au făcut lucrurile aşa cum era corect”.

 

Prezentatorul Steve Harvey a anunţat în mod eronat că Miss Columbia a câştigat cea de-a 64-a ediţie a concursului „Miss Universe”, care a fost difuzată în direct de televiziunea Fox, în 20 decembrie. Adevărata câştigătoare a fost însă Pia Alonzo Wurtzbach, actriţă şi model filipinezo-german, născută la Stuttgart şi crescută în Cagayan de Oro, care fusese anunţată iniţial drept ocupantă a locului al doilea. Însă, după câteva minute, prezentatorul Steve Harvey a anunţat, spre surprinderea spectatorilor, că a făcut o gafă.

Ariadna Gutierrez Arévalo, în vârstă de 21 de ani, originară din Sincelejo, Columbia, fusese deja încoronată de câştigătoarea titlului Miss Universe 2014, Paulina Vega, reprezentanta Columbiei, care a fost apoi nevoită să ridice coroana de pe fruntea compatrioatei sale şi să o plaseze pe capul adevăratei învingătoare, filipineza Pia Alonzo Wurtzbach

Comentarii