SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Reședința familiei Obama, pregătită de Crăciun – (FOTO)

4 decembrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Foto: dailymail.co.uk


Casa Albă s-a îmbrăcat pentru sărbătoarea Crăciunului. Reședința familiei prezidențiale a fost decorată cu 62 de brazi de Crăciun iar pentru împodobirea acestora s-au folosit peste 70 de mii de ornamente. Prima Doamnă a SUA a fost cu această ocazie și gazda unui eveniment la care au participat familiile mai multor militari americani.

Prima Doamnă a Statelor Unite a reuşit să-şi impresioneze invitaţii cu decoraţiunile şi beculeţele care împodobesc Casa Albă şi o fac să strălucească. Michelle Obama a urmărit personal pregătirile pentru ca totul să fie prefect. De asemenea, faţă de anul trecut au fost introduse şi decoraţiuni noi precum pinguini, oameni de zăpadă, fulgi de nea ce atârnă de tavan şi replica reşedinţei prezidenţiale din turtă dulce de peste 220 de kilograme.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Nici căţeii prezidenţiali nu au fost uitaţi. Printre ornamente sunt şi figurine care îi înfăţişează la scară mai mare decât mărimea lor naturală pe Bo şi Sunny. Iar rasfăţul căţeilor prezidenţiali nu se opreşte aici. În săptămânile care au mai rămas până la Crăciun, aproape 70 de mii de oameni sunt aşteptaţi să viziteze Casa Albă pentru a vedea decoraţiunile de sărbători.

Oraşul New York a îmbrăcat şi el haine de sărbătoare, unde luminiţele celebrului brad din piaţa Rockefeller au fost aprinse.

19302386-mmmain

 

Comentarii