SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rețeta care ar putea distruge şi celulele canceroase

26 iulie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: unica.ro


Un corp sănătos are nevoie să fie detoxifiat regulat, iar ca să fie și mai simplu, profesorul Hristo Mermerski, specializat în nutriție, a făcut publică rețeta care distruge celulele canceroase și detoxifică organismul.

Această rețetă este benefică pentru tot corpul: curăță organismul, rinichii, vasele de sânge, inima, sistemul excretor, întărește sistemul imunitar și restabilește echilibrul florei intestinale. Ba mai mult, îmbunătățește memoria și funcțiile creierului și este foarte eficientă în tratamentul administrat după un infarct. Acest amestec natural s-a dovedit util și în eliminarea celulelor canceroase sau în topirea kilogramelor în plus.

Pentru acest remediu, aveți nevoie de:

 * 3 căni de miere

* 4 căni de grâu germinat

* 15 lămâi proaspete

* 12 căței de usturoi

* patru căni de nuci

Într-un vas adăugați cele 4 căni de grâu și apa, iar apoi lăsați să stea amestecul timp de 10-12 ore. Pasul următor este să separați grâul de apă și să lăsați cerealele în vas. După 24 de ore veți obține germeni de grâu. Măcinați usturoiul, nucile și grâul germinat, iar apoi adăugați în compoziție lămâile tăiate mărunt. Mestecați cu o lingură de lemn până obțineți o pastă omogenă, iar la final adăugați mierea. Păstrați compoziția în frigider, iar după trei zile o puteți consuma. Luați 1-2 lingurițe cu jumătate de oră înainte de micul-dejun, prânz, cină și înainte să mergeți seara la culcare.

Comentarii