SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rețeta frumuseții de la bloggerița Mia Beschieri

2 iulie, 2015 Autor: Doina Calcea


Deține unul dintre cele mai citite bloguri de modă. Are un stil unic și nu ține cont de tendințe. Adoptă un mod sănătos de viață, iar fericirea se poate citi pe chipul ei. E obsedată de pantofi și nu ezită ca de fiecare dată să mai adauge câte o pereche la colecție.

 

Frumusețe. Frumusețea înseamnă, în primul rând, sănătate, îngrijire și desigur fericire! O femeie trebuie neaparat să fie împlinită, fericită și bineînțeles să se autoaprecieze! O femeie adevarată e cea care luptă și tinde spre frumos, care iubește cu adevărat și care niciodată nu uită să fie feminină și plină de mister!

Îngrijire. În fiecare seară am grijă să urmez un ritual: mă demachiez, apoi îmi spăl fața și gâtul cu gel de curățare delicat, iar la final aplic o cremă de noapte. Iar dacă ziua a fost supraobositoare, folosesc o mască de față antistres, care îmi relaxează pielea și îmi oferă prospețime, revitalitate și tonifiere.

 

Rețete. O rețetă homemade care mă ajută enorm și de care am devenit dependentă e masca cu ou și zaț de cafea. Simplu, rapid și eficient. Iei 3 lingurițe de zaț de cafea și un albuș de ou și le amesteci într-un bol până obții o pastă fină. Aplici masca pe față evitând zona ochilor și o lași să acționeze timp de 10 minute până simți că pielea te strânge. În timp ce te clătești pe față, masează-ți usor pielea. Vei reuși să cureți impuritățile cu ajutorul zațului. Vă asigur că are un efect uimitor!

Sănătate. Încerc să mănânc cât mai sănătos și niciodată după ora 18:00. În fiecare dimineață beau un pahar de apă caldă cu lămâie, care ajută la curățarea rinichilor și a ficatului de toxine.

 

Aspect. Înainte de a ieși din casă, orice femeie trebuie să aibă un păr îngrijit, un machiaj lejer, haine călcate și un zâmbet larg – sunt cele mai importante aspecte.

Stil. Nu am un stil anume, îmi place să îmbrac haine în care mă simt bine și specială.

Tendințe. Nu țin cont de tendințe. Mă îmbrac după starea de spirit pe care o am. Ador culorile albastru și galben.

Must have. În garderoba mea mereu va fi o rochie neagră, o bluză albă, un blazer negru, o geacă din piele și neapărat pantofii stiletto.

 

Slăbiciuni. Cea mai mare slăbiciune a mea sunt pantofii. Nu reușesc să mă abțin, e ceva mult mai puternic decât mine. Am o mulțime, iar în garderoba mea poți găsi toate culorile curcubeului.

 

 

Comentarii