SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

REȚETĂ. Sucul care îți curăță rapid ficatul

3 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: unica.ro Foto: 123rf.com
femeie-care-bea-suc-natural-680x420


Nu trebuie să depui foarte mult efort pentru a-ţi curăţa ficatul şi a slăbi. Unica.ro vine cu sfaturi în acest sens și cu o rețetă de suc-minune, eficientă în 72 de ore. Ficatul este un organ extrem de important, iar dacă nu funcţionează bine, tot organismul are de suferit. Atunci când este încărcat de toxine, încetineşte arderea caloriilor şi favorizează îngrăşarea.

Cum prepari sucul pentru ficat

Sucul care îţi curăţă ficatul trebuie consumat trei zile la rând. Este indicat să eviţi mesele greoaie în această perioadă şi alimentele procesate. Ai nevoie de trei lămâi, o cană de frunze de pătrunjel tăiat bine, cinci tulpini de țelină făcute la abur şi şase căni de apă. Pune toate ingredientele în blender şi consumă câte două pahare de trei ori pe zi, înaintea meselor principale. După cele trei zile, fă o pauză de 7-10 zile, apoi repetă tratamentul.

73230964

Sucul din ţelină şi pătrunjel este bogat în nutrienţi, antioxidanţi, enzime, clorofilă şi uleiuri volatile. Pe lângă faptul că ajută la eliminarea toxinelor, lămâia dizolvă depozitele de minerale care s-ar putea transforma în pietre. În plus, consumul acestui suc reduce riscul apariţiei cancerului, îmbunătăţeşte funcţiile sistemului imunitar, scade inflamaţia şi protejează vasele de sânge.

Comentarii