SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

REŢETE DE POST: Cum faci rapid o supă cremă de usturoi delicioasă

14 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: bestherbalhealth.com

DIVERSE



Supele cremă din diverse legume sunt preparate delicioase, sănătoase şi foarte potrivite în postul Paştelui. Iată, deci, cum prepari supa cremă de usturoi.

Ingrediente: cartofi, 5 morcovi, o ţelină, o ceapă, 5 căţei de usturoi, o rădăcină de pătrunjel, cimbru uscat, o jumătate de linguriţă de coriandru, sare, piper, pătrunjel.

Mod de preparare:

Se pun cartofii, morcovi, ceapa, ţelina şi rădăcina de pătrunjel la fiert, în doi litri de apă, împreună cu cimbrul, coriandrul, sarea şi piperul. După ce legumele s-au fiert, se adaugă usturoiul, apoi se las să fiarbă împreună timp de 6 minute.

La final, totul se pasează bine cu un blender. Supa cremă de usturoi se serveşte cu crutoane şi pătrunjel proaspăt tocat.

Comentarii