SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Revista „Mireasa & Mirele” în întâmpinarea viitorilor miri – (FOTO, VIDEO)

1 aprilie, 2016 Autor: Gabriela Grițco
promotime.md-41

MONDENRevista “Mireasa şi Mirele” a organizat un eveniment de mare amploare, cu genericul “ Fii Mireasă Norocoasă! Câştigă o nuntă gratuită!”, într-un local din capitală. În cadrul evenimentului, 101 de perechi care îşi vor uni destinele în acest an au fost invitate să participle la o tombolă cu cadouri valoroase.

Pic.Prodaction, White Rose, Florentino Delure, Sangaria Bar, Rich Look, Irka Shoes, Storm Dance, Banquet Hall “Marry Me” au fost sponsorii care au pus în joc reduceri de 25%, 50% şi chiar 100% la serviciile pe care le oferă pentru mariaj.

Din cadrul evenimentului nu au lipsit nici muzica bună, momentele coregrafice, bucatele, vinurile şi buna dispoziţie. Mirii care au decis să lase grijile organizării petrecerii lor în mâinile profesioniştilor s-au bucurat de o seara minunată, iar cea mai norocoasă mireasă Angelica Ţurcanu a plecat acasa cu marele premiu – 100% reducere la serviciile oferite din partea sponsorilor.

Atmosfera incendiară a fost creată şi de interpreţii autohtoni, printre care formaţia Major Band, care va evolua la nunta câştigătorilor absolut gratis.

Amintim că evenimentul a fost organizat de revista “Mireasa şi Mirele”, care a reuşit să adune parteneri de calitate şi cupluri frumoase pentru această gală plină de surprize.

Comentarii