SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Revista „Mireasa & Mirele”, la cea de-a 8-a aniversare – (FOTO, VIDEO)

16 februarie, 2016 Autor: Ecaterina Beschier

MONDENCu ocazia celor 8 ani de activitate a revistei „Mireasa&Mirele”, directorul proiectului, Carolina Vizir, ne-a invitat la „Balul florilor”, o petrecere cu o tematică frumoasă, tocmai perfectă pentru anotimpul ce vine.„Balul florilor” s-a desfășurat într-un local select din Capitală. Și pentru că primăvara e aproape , iar miresele adoră florile, localul a fost decorat cu cele mai deosebite flori. Evenimentul a adunat elita showbiz-ului autohton, mirese, miri, cei care au apărut pe copertă și oamenii apropiați Carolinei.

Iar la un bal al florilor se cere, evident, un dress code floral. Invitații l-au respectat cu strictețe, femeile au optat pentru rochii sau fuste cu imprimeuri florale, iar bărbații și-au accesorizat ținutele cu detalii mici, cu motive, de asemenea, florale. Carolina Vizir a fost zâna balului, la propriu. Aceasta a purtat o rochie cu printuri, optând și pentru o coafură accesorizată cu flori.

Aproape de miezul nopții, într-o atmosferă de bal, cu dansuri printre flori, invitații s-au delectat și cu un tort de toată bunătatea.

Comentarii