SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rezervă-ți acum un loc la cel mai important festival muzical al anului – GUSTAR 2016!

29 iulie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu


Ultima lună a verii vine cu un eveniment pe măsura așteptărilor! Loredana, Valy Boghean, Nicoleta Nucă, formația „Cuibul” sunt doar câțiva dintre interpreții care vor da tonul GUSTARului din acest an.

Participanții la Festivalul Internaţional GUSTAR 2016 își pot rezerva din timp un loc pentru cort în zona de camping. Pentru comoditatea vizitatorilor, organizatorii au început deja a recepționa cererile și îi îndeamnă pe doritori să își aleagă locul preferat și să nu amâne rezervarea.

Cea de-a VI-a ediție a festivalului se va desfășura între 5-7 august, în lunca râului Răut, în satul Furceni, Parcul Național Orhei, unde a fost amenajată o peninsulă separată pentru camping, supranumită și Peninsula Vacanței. Campingul cu capacitatea de a găzdui o mie de persoane este împărțit în trei zone, pentru asigurarea confortului fiecărui vizitator al festivalului:

# Young zone (100 de locuri) este destinată tinerilor care vor să se distreze până dimineață, ceea ce înseamnă că această zonă va fi activă 24/24.

# Friend zone (100 de locuri) este destinată cuplurilor și găștilor care vor să se distreze, dar cu limite. Astfel, începând cu ora 2:00 până dimineață va fi asigurată liniștea și securitatea acestei zone.

# Family zone (70 de locuri) este zona destinată familiilor, pentru cei care vin însoțiți de copii și a căror activitate are loc ziua. Pentru ei liniștea și securitatea va fi asigurată începând cu ora 23:00.

Pentru a rezerva un loc de camping, vezi harta amplasată, alege strada și numărul locului unde ai prefera să îți amplasezi cortul, apoi sună la nr. 022 233898 și fă rezervarea. Asigură-te că deții un abonament care îți asigură locul în camping.

Zona de camping din cadrul GUSTAR 2016 va corespunde tuturor necesităților oaspeților doritori de a rămâne peste noapte în lunca Răutului. Mai mult, în zona campingului, chiar de dimineață, vor avea loc sesiuni de gimnastică sportivă și yoga, iar tarabele din Zona Bucatelor vor fi deschise mai devreme, pentru a asigura confortul vizitatorilor. Marele avantaj al Peninsulei Vacanței va fi dușul special amenajat pentru oaspeți. Special pentru rezidenții campingului va fi amenajată și o zonă pentru parcarea mașinilor.

Festivalul GUSTAR este realizat de „Sens Music” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Partenerul evenimentului este Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Pentru informații și rezervări de bilete accesați www.gustar.md sau www.biletonline.eu

Comentarii