SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rift Time Moldova – tehnologia ce vă pune simțurile la încercare

1 aprilie, 2015 Autor: Ana Creascov Foto: Cristian Butucioc


Se plânge de rutină doar cel care nu știe cât de divers e Chișinăul, cel care nu știe că poate sfida realitatea cu o pereche de ochelari și un monitor. Vorbim despre Oculus Rift – casca ce ne arată o altfel de realitate, pe cea virtuală.

Fie că e luni, e week-end, plouă sau e soare, Oculus Rift găsește cum să-i fure din realitate și să-i teleporteze în ficțiune pe cei care nu-și găsesc locul aici. Nu este momeală pentru amatorii de jocuri video, ci o posibilitate inedită de a vă degaja.

Echipa Rift Time vă pune la dispoziție o gamă de peste 30 de jocuri. Cele din categoria Funny v-ar putea crea dispoziție pentru tot restul zilei, vitezomanii pot opta pentru Drive, cei cu inima puternică pot îndrăzni să se implice în Horror, iar jocurile din categoria Roller Coaster ar fi o provocare pentru acrofobi, cei pentru care înălțimea reprezintă frica supremă.

Dacă hotărâți să vă distrați copiii cu Rift Time, nu veți regreta. Există versiuni și pentru cei mici. Dar, tentația cea mare, indiferent de vârstă, este categoria Relax. Câteva minute petrecute în Cosmos, în mijlocul Galaxiei, înconjurați de stele și comete, de unde puteți urmări planetele, ce se mișcă pe axa lor, au efect de terapie. Plutind printre corpuri cerești, genunchii se înmoaie efectiv și vă creează senzația că vă desprindeți de sol. Aceasta poate fi cea mai bună lecție demonstrativă de astrologie, pentru curioși.

Petrecerile mari nu garantează bună dispoziție pe tot parcursul lor, de aceea, echipa Rift Time vine cu o propunere atractivă – se deplasează chiar la locul solicitat de către client. Astfel, invitații ceremoniilor vor fi prinși în acțiune, fără a duce lipsă de atenție sau comunicare. Acest sistem tehnic se potrivește oricărui tip de petreceri, mai nou, este solicitat și la nunți. De ce nu?!

Ce zi e azi? Nu contează, e Rift Time! Și zilnic, începând cu ora 12:00, până la 21:00, senzațiile tari vă așteaptă la Centrul Comercial Grand Hall, etajul 1.

P.S. Băieții de acolo sunt drăguți și niciodată nu o să vă lase să plecați fără vreo ofertă specială.

Comentarii