SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rihanna este motivul pentru care Rita Ora l-a dat în judecată pe Jay-Z

25 decembrie, 2015 Autor: Doina Calcea Sursa: http://www.dailymail.co.uk/
rihanna-vs-rita-ora


Se pare că Rihanna și-a folosit prietenia cu Jay-Z pentru a avansa în cariera sa. Saptămâna trecută, Rita Ora l-a dat în judecată pe Jay-Z, cerându-i acestuia să încheie contractul pe care îl are semnat cu Roc Nation, casa de discuri a interpretului, pe motiv că nu a promovat-o pe aceasta.

 

Conflictul Ritei Ora cu Jay-Z pare să fi pornit de la Rihanna. Rita Ora și Rihanna nu prea se suportă tocmai din cauza succesului pe care îl are fiecare. „Rihanna nu a plăcut-o niciodată pe Rita, așa că Roc Nation nu a mai avut niciun interes să o promoveze pe Rita”, a spus o sursă.

 

Rita nu a mai lansat un nou album din 2012. „Unele piese care erau pentru Rita îi erau oferite întâi Rihannei,” a continuat sursa.

 

Rita este una dintre cele mai de succes superstaruri pop din lume. Dar Rihanna se spune că s-a folosit de influența sa din industrie pentru a pune bețe în roate carierei colegei sale de label Rita Ora.

 

Fostul său iubit, Calvin Harris, i-a interzis să interpreteze piesa scrisă de el „I Will Never Let You Down”, o melodie produsă pentru ea în timpul relației.

 

Rita l-a dat în judecată pentru a pune capăt relației ei cu „Roc Nation”. Într-o încercare de a rupe contractul, Rita citează Codul Muncii, cunoscut colocvial ca „regula celor șapte ani”. Codul a fost folosit cu succes de către actrița Olivia De Haviland în 1944, atunci când ea a intentat un proces împotriva Warner Bros.

Comentarii