SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rihanna împlinește astăzi 29 de ani. Vezi cele mai bune ținute ale artistei din ultimul an și ce îi rezervă astrele pentru 2017 – (FOTO)

20 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: viva.ro Foto: google.com
14714245263401cd71

STIREA ZILEIRihanna împlinește astăzi 29 de ani. Cu o carieră de succes începută la doar 18 ani, frumoasa cântăreață din Barbados nu doar că este una dintre cele mai bine cotate soliste de peste ocean, ci și un fashion icon.

Rihanna este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete și asta o dovedește fiecare apariție impecabilă a ei. Că poartă o ținută elegantă, denim sau o ținută sport, cântăreața arată extraordinar în orice moment al zilei. De aceea v-am pregătit și o galerie foto cu cele mai bune apariții ale Rihannei din ultimul an.

 

 

Dacă la categoria „bine îmbrăcată” Rihanna stă bine, se pare că din punct de vedere al zodiacului lucrurile nu s-au așezat așa cum și-ar fi dorit. Anul 2016 nu a fost cel mai strălucit pentru zodia Pești, semn în care este născută artista, mai ales din punct de vedere sentimental. Atunci când toți credeau că relația ei cu Drake, începută în luna iulie, este pe drumul cel bun, la doar câteva luni distanță aceștia au rupt lanțul de iubire. Și mai dureros pentru vedetă a fost faptul că, la puțin timp, Drake și Jennifer Lopez anunțau că formează un cuplu prin intermediul unei fotografii pe Instagram.

 

Therefore, it means a lot, whether it is a good impression, because the further https://silveressay.com/ attitude depends on it

Comentarii