SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rihanna le-a arătat fanilor chiloții pe scenă! Mesajul divei după concert – (FOTO, VIDEO)

15 august, 2016 Autor: Rodica Tomașenco Sursa: Libertatea.ro, Click.ro Foto: Libertatea.ro

MONDENRihanna a cântat duminică seara în Piața Constituției în fața a 50.000 de fani. În ciuda faptului că a intrat pe scenă cu o întârziere de 25 de minute, aceasta a fost protagonista unui show spectaculos, dar destul de slab față de celălalte concerte susținute în alte orașe europene.

Rihanna a cântat și a dansat timp de 75 de minute pe scena din Piața Constituției, însă show-ului i-a lipsit măreția și splendoarea concertelor ce au putut fi urmărite în acest turneu ANTI World în alte orașe, artistei lipsindu-i o grămadă de lucruri din recuzită, cum ar fi podul plutitor, și ținutele numeroase.

Fanii bucureșteni se așteptau ca pe parcursul concertului Rihanna să își schimbe și să-și etaleze costumele extravagante, așa cum își obișnuise publicul, însă deși a intrat de câteva ori în culise, ea a stat în aceeași ținută pe tot parcursul serii. Apariția ei a fost aparent cuminte, purtând doar o rochie scurtă neagră și celebrele cizme lungi legate cu o centură în jurul taliei, la care un designer a lucrat special timp de două luni. Însă, când a început să danseze, Rihanna le-a făcut o surpriză neașteptată fanilor din primele rânduri, arătându-și în repetate rânduri și fără nici o reținere, lenjeria intimă de culoare neagră, la unele mișcări, artistă arătând probabil chiar mai mult decât și-ar fi dorit.

 

 

La final, în ciuda aplauzelor fanilor și extazului acestora, Rihanna a promis fanilor că se va mai întoarce în România și plecat brusc fără să facă nici măcar un bis, spre dezamăgirea celor prezenți acolo, care au mai așteptat câteva minute pentru a vedea dacă artista se întoarce pe scenă, însă a fost în zadar.

Totuși, artista a dezamăgit oarecum prin ținut ei prea cuminte, față de ceea ce obișnuiește să poarte la concertele care au loc în alte țări. Deși a purat o pereche de pantaloni decupați, Rihanna a adăugat și o bluză neagră lungă, menită să o acopere cu totul. Finalu a fost unul neașteptat. După ce a întârziat apoximativ o jumătate de oră, cântăreața din Barbados a încheiat show-ul după doar o oră și un sfert, deși spectatorii se așteptau la mai mult.

Printre vedetele care nu au dorit să rateze reprezentația Rihannei se numără, Adelina Pestrițu, Cristina Cioran, Marian Ionescu, Augustin Viziru, Andra, Cătălin Măruță, Marius Moga și Sore.

 

 

Comentarii