SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rita Ora: despre primul ei sărut, eșecuri, situații penibile și greșeli în modă

30 martie, 2015 Autor: Doina Calcea


Interpreta de origine britanică, Rita Ora, recent a pozat pentru noua campanie publicitară Coca-Cola, devenind noua imagine a băuturii americane. Aceasta a oferit și un interviu revistei ”Vice” în care a vorbit despre primul ei sărut, eșecuri, locuri preferate și situații penibile.

 

Primul sărut. Îmi amintesc foarte clar – m-a traumatizat pe viață. Primul meu sărut a fost în afara unui centru sportiv unde obișnuiam să înot, cu un baiat pe care-l plăceam foarte mult. M-am așezat undeva lânga acest centru, el a venit și s-a așezat lângă mine și ne-am sărutat. A fost un pic ciudat pentru că eu nu mă mai sărutasem, iar el era evident că o făcuse.

Eșecul ”norocos”. Când am întârziat la petrecerea de logodnă a unei prietene. A fost cam aiurea. Însă e OK, pentru că nu se mai căsătoresc.

Indulgența favorită. Un burger copios.

Locul preferat din lume. Maroc. Este însorit, mâncarea este minunată și am stat într-o pensiune minunată unde existau pui de găină adevărați.

Prima situație incredibilă pe care ai experimentat-o în cariera ta. Prima situație de acest gen cred că mi s-a întâmplat atunci când am cântat pentru Președintele Statelor Unite ale Americii. Mi-au oferit șansa de a cânta colinde de Crăciun pentru petrecerea de Crăciun din Washington. A fost perfect pentru că nu sunt americancă și a fost o adevărată onoare pentru mine – nu o să uit acel moment.

 

Greșeala de modă preferată. Cu moda nu cred că poți da greș. Cred că poți trece printr-o experiență în care nu te simți confortabil. Nu cred că e ceva în neregulă cu oamenii care pur și simplu nu apreciază cum te îmbraci. Probabil, pentru ceilalți oameni e greșit, însă pentru tine poate fi un succes. Am purtat multe lucruri la viața mea pe care oamenii le criticau. Însă acele lucruri m-au adus aici – cine le poartă, asta este important.

Personajul ficțional de care te-ai îndrăgostit. Personajul meu preferat era prințul din Cenușăreasa, iar fiecare fată vrea să fie prințesă.

Ce-ți place mai mult din punct de vedere fizic. Pentru că sunt o femeie, îmi plac buzele și sânii. La bărbați îmi plac buzele, ochii și respirația. Trebuie să miroase bine. Dacă nu-ți miroase bine respiratia nu știu ce se întâmplă cu viața ta.

Mișcări preferate de dans. Eu încercând să fac twerking. Sfârșesc mereu prin a tremura din tot corpul.

Comentarii