SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Robbie Williams îşi scoate la licitație lucrurile personale

2 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: contactmusic.ro


Ce fac vedetele atunci când încearcă să ajute oameni? Simplu, scot la licitație lucrurile personale. Acest exemplu îl urmează și interpretul Robbie Williams, care a decis să vândă 150 de obiecte, printre care: haine, trofee, manuscrise sau încălțăminte.

Cu banii adunați, starul va face o faptă bună și îi va dona organizației The Donna Louise Children’s Hospice, care se ocupă de ajutarea copiilor cu boli cronice şi în stadiu terminal. Licitația se va numi ,, Doing It For The Kids” și va avea loc pe 15 iulie. Obiectele se vor vinde cu sume începând de la 1000 de dolari până la 12 000. Printre lucrurile care vor fi scose la vânzare poate fi găsit și manuscrisul piesei ,,Let Me Entertain You” (1997), estimat la 9.600 de dolari, şi un trofeu MTV Europe Music, primit ca membru al formaţiei Take That pentru piesa ,,Babe” din 1994, evaluat la 4.800 de dolari.

Pentru prima dată, Robbie Williams, va merge în luna iulie să cânte în România, iar acest concert face pate din cel de-al 11-lea turneu al artistului, ,,Let Me Entertain You”,

Comentarii