SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Robbie Williams: un nou angajat Volkswagen

4 ianuarie, 2015 Autor: Sabina Roibu Sursa: gazzetta.it


Rândurile angajaţilor a producătorului auto mondial – Volkswagen, a fost suplinit cu un nou angajat, acesta fiind nimeni altcineva decât Robbie Williams. Neaşteptat, dar asta e – starul mondial acum ocupă postul directorului departamentului de marketing a companiei, iar prima misiune acestuia fiind promovarea versiunilor speciale din seria Club & Lounge.

 

Astfel, Williams se va preocupa de campania promoţională cu sloganul „Wie gut klingt das denn” („Cât de frumos sună”). Este cunoscut faptul că  din seria ”muzicală” vor face parte versiunile speciale a modelelor Golf, Beetle, Tiguan, care vor fi dotate cu opţiuni suplimentare şi câteva modificări stilistice.

Diferite surse mass-media menţionează că Robbie de câteva ori a anunţat despre dorinţa sa de a se realiza în altă sferă şi de a începe ”un lucru adevărat”.

De menţionat faptul că o astfel de situație nu este unica din acest an. Câteva luni mai devreme, Jaguar-Land Rover au numit pe postura de brand-ambassador prezentatorul tv, Bear Grylls. Misiunea acestuia fiind promovarea recentului model Disco Sport.

Comentarii