SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rochia de mireasă, ideală pentru sezonul de vară

7 iunie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc
home_00


Pentru orice domnișoară, nunta este cel mai important eveniment din viață, pe care îl planifică încă din fragedă copilărie. Toate fetele visează la o sărbătoare perfectă, cu multe flori și rochii de prințese. Dar cum să alegi rochia ideală pentru sezonul de vară, când soarele este prea fierbinte?

Este foarte important pentru acest anotimp ca rochia să fie comodă și răcoroasă, din materiale cu țesătură ușoară. Cea mai bună alegere ar fi bumbacul, dantela, șifonul, tulul și mătasea. Un alt aspect important în alegerea rochiei de mireasă pentru vară este stilul. Rochiile clasice, lungi, sunt bine-venite doar dacă sunt fluide sau cu trenă detașabilă. Și totuși, cea mai potrivită alegere pentru acest sezon  sunt rochiile scurte, care se asortează perfect cu un buchet al miresei de flori elegante de vară.


Decolteul este și el un element important al rochiei și trebuie să fie elegant, dar nicidecum  vulgar. Rochiile cu umerii căzuți sau fără bretele se vor încadra perfect în atmosfera unei nunți de vară. Nici mânecile nu trebuie excluse, dar ele trebuie să fie dintr-un material foarte subțire, din țesături răcoroase. Este bine dacă alegi culoarea clasică de rochie de mireasă, albă, care va arăta foarte distins.
Trebuie evitate straturile multiple de tul, crinolinele sau furourile, pentru a nu transforma cea mai frumoasă rochie de mireasă într-un dezastru. La fel și detaliile utilizate în exces.

Simplitatea este gloria exprimării, iar cu cât rochia va fi mai simplă, cu atât mai bine se va încadra în peisajul unei nunți de vară.

Comentarii