SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rodica Vîlcu:” Mama este cel mai mare critic de modă al meu”

10 mai, 2015 Autor: Doina Calcea


Frumusețea. Puterea cu care o femeie farmecă. Rodica a slăbit 33 de kilograme timp de un an, dar asta se datorează unui mod sănătos de viață, sport, încrederea în sine și buna dispoziție. Nu are un ideal de frumusețe și crede că fiecare femeie e frumoasă în felul său, iar adevărata frumusețe izvorăște din sublim și simplitate.

 

Frumusețe. Fiecare femeie își creează idealul său de frumusețe. De copil, o femeie își alege o păpușă pe care o adoră, o prințesă din desenele animate pe care o venerează. Când crește, idealul de frumusețe rămâne practic neschimbat, doar că îmbracă o altă formă. Eu nu am un ideal al frumuseții. Fiecare femeie e frumoasă în felul său. Și tot fiecare femeie trebuie să tindă să fie frumoasă în fiecare zi. Ele singure știu cum, fără sfaturi  venite din exterior.

Tenul. Pentru mine a devenit deja o rugăciune demachiatul seara înainte de somn.  Aplic o cremă hidratantă după asta și încerc de fiecare dată când am timp liber să dorm. Somnul este cel mai bun energizant.

Reţetă. De fapt să o numesc chiar home made nu pot. Îmi demachiez tenul cu ulei de măsline, îl curăț după asta cu ceai verde pentru hidratare. Pentru mine este foarte importantă și alimentația. Aspectul tenului  și al pielii  depinde foarte mult de substanțele care sunt introduse în organism prin alimentație.

 

Sănătate. Fac sport. Pentru mine sportul a devenit o ”boală incurabilă”. Părerea mea e că este cel mai eficient mod de a te menține în formă. În plus îți oferă o mare energie. Aspectul fizic contează mult, dar cel mai important este să nu uiţi să iei cu tine sentimente pozitive.

Stil. Nu am adoptat încă un stil aparte. Când sunt pe platoul de filmare abordez stilul clasic pentru că formatul emisiunii asta cere. Când sunt în oficiu sau la filmări cochetez cu stilurile lejere, cele care îmi permit să mă mișc. Și aici nu mă refer neapărat la stilul sport. Pot cu ușurință să adopt un costum comod și o cămașă de calitate la birou, și un tricou cu blugi în timpul liber.

Tendințe. Christian Dior spunea „Nu poți niciodată să acorzi o atenție prea mare alegerii pantofilor tăi. Prea multe femei cred că nu sunt importanți, dar adevarata dovadă a eleganței unei femei se află în picioarele ei”. O fi știind omul ce spune și eu sunt de acord cu el. Hainele contează dar pantofii sunt slăbiciunea mea. În contex,t urmăresc moda în materie de încălțăminte și nu de haine. Cât despre articolele vestimentare, aleg haine care să îmi vină bine, indiferent că este vorba despre vreo piesă lăsată de la bunica și restaurată, sau de o fustă nouă.

 

Criterii. În primul rând calitatea care contează foarte mult. Culoarea și să fie comod acel articol. Și nu în ultimul rând părerea mamei care este cel mai mare critic de modă al meu.

Piesele must-have. Din garderoba mea nu lipsesc rochiile și puloverele largi. Fiecare femeie care se respectă ar trebui să dețină cel puțin 5 rochii în garderobă.

Bărbați. Îmi plac bărbații în costum, am o slăbiciune pentru ei. Dar sunt acceptabile și stilurile lejere cu o cămașă și niște blugi asortați sau un pulover bine croit. Nu aș ierta niciodată unui bărbat costumul sportiv asortat cu pantofii clasici.

 

Nu-mi lipsește niciodată trusa de machiaj, parfumul preferat, portmoneul și permisul.

Cea mai mare slăbiciune este încălțămintea și ….o persoană!

Pisica mea, dacă sunt acasă, mă face fericită, și prietenii mei cărora le mulțumesc că există.

Comentarii