SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ronaldo e istorie! Alexandra Burde și-a luat licența în Drept

21 august, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Sursa: libertatea.ro

DIVERSEDevenită celebră pentru flirtul cu celebrul Cristiano Ronaldo, identificat de mulți ca fiind motivul despărțirii faimosului fotbalist de Irina Shayk, Alexandra Burde s-a întors în țară pentru relizarea unui deziderat serios.

Sexoasa ardeleancă a susținut recent examenul de finalizare a studiilor urmate la Facultatea de Drept, nivel licență. Sătulă de sucit mințile sportivilor din Spania, modelul și solista supranumită cândva ”Shakira de România”  datorită asemănării fizice cu celebra cântăreață columbiană, a luat în serios acest examen,  dovadă că l-a promovat cu nota 9. ”Oficial sunt juristă. Nu se pune problema deocamdată să profesez, însă sunt convinsă că e o meserie frumoasă, nu doar pentru femei puternice”, ne asigură tânăra, care a făcut senzație prin pictorialele publicate în ediția spaniolă a popularei reviste FHM.

Alexandra Burde este proaspăt licențiată în Drept

Cândva prezentă la fiecare meci pe care echipa sa de suflet, Real Madrid, le juca acasă, pe Santiago Bernabeu, viața Alexandrei Burde s-a schimbat radical în ulimii ani. Tânără originară din Baia Mare a lăsat meseria de model, petrecerile și scenele și s-a pus serios pe învățat fiind pregătită oricând pentru o schimbare profesională.

ext

Comentarii