SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ronaldo și-a facut în dar o mașină de 1,2 milioane euro – (FOTO)

20 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.ea.md

SPORTDupă victoria de la Campionatul European de Fotbal „EURO-2016”, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a decis să-și facă în dar o super mașină. Zilele trecute, vedeta le-a împărtășit tuturor pe Instagram cum arată „monstrul” proaspăt ajuns în garajul său.

Starul celui mai bogat club de fotbal din lume, „Real Madrid”, a decis să le arate tuturor fanilor de pe internet cum arată noua sa achiziție automobilistică. Probabil că și-o dorea de ani buni, însă, și-a cumpărat-o doar după marea victorie la „UEFA 2016”.

1După astfel de achiziții ca Laren MP4-12 Spyder, Ferrari 599 GTO sau Rolls-Royce Phantom, Ronaldo și-a cumpărat un Bugatti Veyron de culoare neagră – „un monstru” cu peste 1 000 de cai putere, ce poate atinge o viteză de peste 400 de km/h.

Pentru acestă mașină, Cristiano a trebuit să scoată din buzunar peste 1,2 mln de euro. Asta însă nu e tot. Starul a transferat și 275 de mii de euro în conturile unei organizații specializate în tratamentul copiilor bolnavi de cancer.

După ce și-a tratat mama de cancer mamar, fotbalistul portughez donează cu regularitate bani în conturile fundației „Liga Portuguesa contra o Cancro”.

dc

Comentarii