SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Hotelul Royal Club Park satisface gusturile celor mai pretențioși clienți – (FOTO, VIDEO)

7 februarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu


Aranjament maiestuos, lux clasic, confort, țesături din cea mai fină factură, gastronomie rafinată, servicii de cea mai înaltă clasă. Toate aceste calificative se referă la Royal Club Park Hotel, un complex situat chiar în inima Capitalei. Cotat la cinci stele, complexul este proiectat pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi ale clienților.

 

Acesta are dezvoltat ultimele găselnițe din domeniul designului interior și tehnologiei. Nu degeaba este „royal”. Decorațiunile, atât ale camerelor, cât și ale întregii clădiri, respectă stilul tradițional regal, în care au fost integrate facilitățile moderne, fără a face însă notă discordantă. Acolo nu e loc pentru kitsch și de atmosferă încărcată cu detalii.

Cele 20 de camere sunt stilate și foarte confortabile, fiind dotate cu toate cele necesare. Deloc lipsită de importanță și atenție este gastronomia. Bucătarul-șef are grijă de oaspeții hotelului și-i alintă cu bucate naționale, dar și cu mâncăruri internaționale, de-și răsfață toate simțurile.

Ca orice complex de lux care se respectă, la Royal Club Park Hotel nu lipsește clubul exclusivist de spa și fitness. Totodată, acolo aveți la dispoziție și două săli de conferințe pentru a pune la cale detalii și strategii ale afacerii sau organizației dumneavoastră.

 

Comentarii