SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Royal Selfie! Cine s-a pozat cu Regina, William sau Kate?

27 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.okmagazine.ro

SOCIALCine-ar fi crezut că și fețele regale acceptă să apară în pozele de tip selfie cu fanii? Ba mai mult, membrii familiei regale britanice par chiar încântați și foarte amuzați să apară pe conturile sociale ale unor diverși în aceste ipostaze. PROMOTIME vă propune să le vedeți!
selfie kate-middleton-a

Kate Middleton

În timpul turneului regal din 2014, alături de soțul William, Kate a fost inclusă într-un selfie de grup, făcut cu telefonul unui adolescent.

selfie prince-william-a

Prințul William

Nimic nu poate întrece un selfie, făcut în ziua de Crăciun, cu viitorul rege al țării. S-a întâmplat tot în 2014, când prințul a fost oprit de această adolescentă din drumul spre biserică.

harry si william selfie

Prințul William și Prințul Harry

Doi dintr-o lovitură. Poza a fost realizată tot în 2014, la un eveniment ce a avut locla palatul Buckingham.

selfie prince-harry-a

Prințul Harry

Elizabeth Stanley a așteptat ore întregi pentru a face un selfie cu preferatul ei, anul trecut, când acesta făcea un program de pregătire militară în Sydney, Australia. Curios lucru, Harry i-a răspuns că nu face selfie-uri, dar a acceptat să apară într-o poză făcută de altcineva. Una care seamănă cu un selfie.

queen-selfie-a

Regina Elisabeta

Să ceri un selfie cu Regina înseamnă să-ți dorești prea mult. Se poate întâmpla, însă, să pățești asta: Majestatea Sa să-ți intre în cadru, fără să te aștepți. S-a întâmplat undeva în Scoția, la un eveniment din 2014. Photobomb regal!

Comentarii