SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Noul videoclip al INNEI în colaborare cu Erik, a strâns peste 11 milioane de vizualizări. Pe Shazam, „Ruleta” este numărul 1 în Moldova

5 iulie, 2017 Autor: Tatiana Beleuţă

MUZICĂ“Ruleta”, cel mai recent single al INNEI în colaborare cu Erik, are peste 11 milioane de vizualizari in doar 11 zile de la lansare.

De asemenea, este pe locul 1 în Trending pe YouTube în România, dar și pe locul 8 în Austria, pe 9 în Israel și Lituania, 15 Bulgaria, 19 Danemarca, 22 Germania și Elveția, 25 Spania, 26 Turcia și Norvegia, 27 Finlanda și Irlanda, 30 Rusia, 36 Mexic, 46 Italia, 47 Franța, Venezuela și Canada, 51 Peru și Ecuador, 53 Chile.

In ceea ce priveste Shazam, în România și Moldova, piesa “Ruleta” este pe locul 1.

INNA – Ruleta feat. Erik (Official Video)

Piesa a fost compusă de INNA, Erik, Breyan Isaac și Marius Dia și produsă de Marco & Seba și David Ciente, aceeași echipă care a lucrat și la single-ul anterior al artistei.

“Nu m-am așteptat ca această piesă să devină atât de virală și să placă atât de mult fanilor mei. Le mulțumesc pentru susținere și sper ca împreună, să facem “Ruleta” number one în topurile radiourilor din întreaga lume”, a spus INNA.

 

Comentarii