SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rusoaica care a atârnat pe vârful Turnului Caian din Dubai, dată în judecată – (VIDEO)

24 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: zugo.md Foto: zugo.md
1487955372878

STIL DE VIATAModelul rus, Viki Odintcova, va fi dată în judecată de către proprietarii clădirii Caian din Dubai, după ce, în ianuarie, a încărcat un video în care ea atârna de o clădire de 75 de etaje, fară niciun echipament de protecţie.

Înregistarea, în care Viki a efecutat cascadoria pe vârful Turnului Caian înalt de 306 metri, a fost urmărită de 1,1 milioane de ori şi a avut 2.528 comentarii.

Astfel, compania care deține clădire consideră că modelul s-a comportat „iresponsabil”, întrucât nu s-au luat toate măsurile de siguranţă, potrivit mediafax.ro.

„Merităm o recompensă pentru că am dezvăluit cât de slabă este sucuritatea clădirii. Eram pe acoperişul clădirii fără intenţii maliţioase, dar altcineva ar putea să se sinucidă sau să facă un act de terorism de acolo”, a spus, ulterior, rusoaica.

De menționat că poliţia locală i-a cerut modelului să semnze un acord prin care promite să nu mai repete cascadoria în Dubai. Modelul a fost de acord, cu condiţia ca actul să-i fie trimis prin poştă şi a promis că nu va mai repeta cascadoria, dar nici nu va face altceva asemănător.

 Moreover it is online homework helper really interesting and exciting to study

Comentarii