SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Rusoiaca Irina Shayk, noua față L’Oreal

30 octombrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: vogue.co.uk Foto: vogue.co.uk


Fotomodelul din Rusia Irina Shayk a devenit noua față (perfectă) a brandului de cosmetice L`Oreal. Vedeta spune că a luat această decizie pentru a le încuraja pe femeile din lumea întreagă să-și pună în valoare frumusețea și naturalețea.

„ Pentru mine este o mare onoare să anunț despre faptul că m-am alăturat familiei L’Oréal, în calitate de reprezentant internațional. Acum, sunt parte a acestei familii, alături de Jennifer Lopez, Julianne Moore, Eva Longoria și Jane Fonda. Am tins spre această colaborare și visul meu, în sfârșit, s-a realizat. Aș vrea să-i mulțumesc minunatei echipe L’Oréal, pentru șansa pe care mi-a oferit-o”, a precizat Shayk.

De când a început colaborarea cu L`Oreal, Irina Shayk nu ratează nicio ocazie să laude produsele cosmetice de la acest brand. Ea ne recomandă cu încredere crema BB, „pentru că, ulterior, nu are nevoie să aplice fond de ten”. Irinei îi plac produsele de păr din gama Elvive Extraordinary Oil range, dar și serurile pentru piele (the Skin Perfection Serum).

 

„Cosmeticele inspiră, cu siguranță, încredere, acestea făcând parte din viața mea. Îmi place că make-up-ul mă ajută să-mi exprim feminitatea”, a adăugat rusoaica.

Irina Shayk s-a născut în 1986 în oraşul Yemanzhelinsk din Rusia, părinţii ei fiind minerul Valery şi profesoara de muzică Olga. Irina crede că a moştenit frumuseţea de la tatăl său.  Multe persoane credeau că ea este de origine din America de Sud.

„Tatăl meu a avut pielea închisă la culoare pentru că a fost tătar şi uneori tătarii arată ca brazilienii. Culoarea ochilor o am de la mama mea. Uneori îi mulţumesc lui Dumnezeu că părinţii mei m-au făcut aşa frumoasă, dar este doar un corp, iar eu cred în reîncarnare. Cum va fi cealaltă viaţă dacă nu voi mai avea acest chip?“, declara modelul în 2010 pentru „The New York Post”.

Irina Shayk ocupă primul loc în topul Celor mai sexy 50 de femei din Rusia, locul 14 în topul Celor mai sexy 20 de modele, în 2010, revista spaniolă „Glamour“ a desemnat-o Cel mai bun model internaţional, iar în 2011, a fost votată Cea mai sexy femeie din lume în revista maghiară „Periodika“. Frumuseţea Irinei Shayk l-a fermecat şi pe regizorul Brett Radner, care a descris-o pe aceasta drept „una dintre cele mai frumoase femei din lume“.   Fotomodelul rus a fost, timp de cinci ani, într-o relație amoroasă și cu fotbalisul portughez Cristiano Ronaldo. 

Mai multe poze și filmulețe cu Irina în noua sa calitate de reprezentant L`Oreal puteți urmări aici.

Comentarii