SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

S-a deschis prima cafenea cu DRIVE din România – (FOTO, VIDEO)

27 iunie, 2018 Autor: Dan Maxim

DIVERSEDupă o istorie de succes și un management antreprenorial deosebit față de concurenții săi, lanțul de cafenele TED’S COFFEE CO a deschis prima cafenea din România cu un service DRIVE.

Lanţul de cafenele Ted’s Coffee, deţinut de antre­pre­no­rul român Vasi Andreica, are peste 30 unităţi în Bu­cu­reşti dar și în alte județe din România. Există patru cafenele Ted’s stradale în Bucureşti, cinci în centre comerciale (AFI Cotroceni, Veranda Mall, Fashion Outlet Center, Cora Lujerului şi AFI Ploieşti), cinci în clădiri de birouri, alături de un coffee truck pentru evenimente şi 18 locaţii „shop in shop”, situate în clădiri de birouri din cadrul cantinelor precum Qs’Inn, Esse, Armony.

TED’S COFFEE CO. e locul în care te bucuri de cafeaua ta preferată, servită cu un zâmbet larg! E locul unde te așteptă savoarea unei cafele proaspete și să faci din ritualul tău zilnic un moment de relaxare, chiar și în zilele foarte pline.

Gepostet von Vasi Andreica am Montag, 25. Juni 2018

Fie că ești la birou, pe drum sau între întâlniri, știm că ai nevoie de doza zilnică de cofeină ca să funcționezi cum trebuie. Dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura de o cafea aromată și servită exact așa cum îți place! Fie că ești genul care bea un simplu espresso scurt și tare, fără zahăr, fie că preferi un latte cremos, cu un strop de caramel și alune de pădure, aici e locul potrivit pentru răsfățul tău zilnic!

Comentarii