SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

S-au decis şi ultimii 8 participanţi pentru Eurovision 2016 – (FOTO, VIDEO)

25 februarie, 2016 Autor: Mirela Urușciuc
_MG_6411

ACTUALITATEAstăzi a avut loc cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, una decisivă pentru alţi 8 participanţi. Cei mai buni în viziunea juriului şi publicului au trecut mai departe. Vedeţi iamgini în exclusivitate, surprinse de echipa PROMOTIME.

Show-ul din această seară a fost unul pe măsura aşteptărilor. Concurenţii au dat tot ce-au putut pentru a impresiona, lucru pentru care au fost remuneraţi cu un loc în marea finală naţională Eurovision. Chiar dacă părerea juriului a contravenit, pe alocuri, alegerii publicului, media acestor două tabere i-a evaluat ca fiind cei mai buni pe:

1.Lidia Isac – Falling Stars
2.Nadia Moşneagu – Memories
3.Max Fall feat Dan Vozniuc & Malloy – Game lOVER
4.Cristina Pintilie – Picture of love
5.Rodica şi Ivan Aculov – Stop lying
6.Big Flash Sound – Când vrei
7.Andrei Ioniţa & Onoffrei – Lie

Şansa celui de-al optulea participant a fost decisă, ca deobicei, prin televoting, în timpul dezbaterilor post show. Norocoasa a fost Felicia Dunaf.
Rezultatele au adus, ca deobicei, supărări, lacrimi şi indigări.

În prima semifinală a concursului, care a avut loc pe data de 23 februarie, au fost aleși primii 8 finaliști ai etapei naționale Eurovision. Ei sunt: Maxim Zavidia, Valeria Pașa, Doinița Gherman, DoReDos, Viola, Valentin Uzun ,Che-MD, Emilia Russu.
Republica Moldova va concura în prima semifinală a concursului Eurovision din acest an, care se va desfăşura pe 10 mai, la Stockholm, Suedia. Reprezentantul Republicii Moldova la Stockholm va fi ales sâmbătă, pe 27 februarie, din cei 16 finaliști.

Comentarii