SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Să dăm viață anilor! Produsele cosmetice Stylage acum și în Republica Moldova – ( VIDEO)

8 decembrie, 2015 Autor: Xenia Bugneac


Medicina estetică în ţara noastră este la un nivel foarte înalt. Multe dintre noutăţile existente la ora actuală sunt prezente şi în Republica Moldova.

La sfârșitul săptămânii trecute, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, a avut loc prezentarea noilor produse din gama Stylage creat de compania franceză Vivacy Laboratories.

 

Având diferite concentraţii, Stylage poate viza şi trata diverse probleme, în funcţie de zona şi de gradul de degradare al pielii. Corectează ridurile de pe frunte, din zona ochilor, a nasului, gurii, bărbiei, redă pielii hidratarea pierdută şi ajută la refacerea conturului feţei, obrajilor căzuţi, pierderea volumului buzelor.

 

La seminar a fost prezent unul din cei mai cotaţi medici din Odessa, dna Larchina Svetlana, care a prezentat o procedură de injectare cu acid hialuronic din această gamă. La fel, aceasta a vorbit şi despre importanţa folosirii produselor cosmetice Stylage, după procedura de injectare, After Cream, menţionând că produsul respectiv este obligatoriu a fi folosit, aşa cum are un efect de calmare şi regenerare a pielii, având la bază acidul hialuronic şi vitamina C.

Produsele Stylage sunt adevărate bijuterii pentru femei, pe care specialiştii clinicii estetice DermaBeauty vi le pune la dispoziţie cu drag.

Comentarii