SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sarah Brightman la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

14 mai, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: informatiazilei.ro


Interpreta britanică Sarah Brightman și-a anulat excursia în spațiu, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), programată pentru luna septembrie. După acest anunț, fanii, dar și presa, au încercat să afle care sunt motivele acestei decizii și dacă și-ar schimba decizia.

Artista, în vârstă de 54 de ani, a spus că la mijloc sunt ,,motive familiale”, însă nu poate intra în detalii.

Sarah Brightman începuse în luna ianuarie un program special de antrenament destinat astronauţilor, la Moscova și ar fi trebuit să decoleze pe 1 septembrie la bordul unei capsule Soyuz de pe cosmodromul Baikonur din Kazahstan şi să petreacă un sejur de 10 zile în spaţiu. Pentru această călătorie, vedeta ar fi trebuit să achite 52 milioane de dolari. Dacă totuși ar avea loc călătoria, Sarah Brightan ar deveni cel de-al optulea turist spaţial care ar putea ajunge la bordul ISS.

Interpreta planifica să cânte şi să înregistreze un album în spaţiu, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, şi începuse să lucreze la o compoziţie originală împreună cu fostul ei soţ, compozitorul Andrew Lloyd Webber.

Cel mai recent a ajuns pe ISS  Guy Laliberte, fondatorul companiei Cirque du Soleil, care a petrecut 11 zile la bordul staţiei, în octombrie 2009, contra sumei de 35 de milioane de dolari. Până în prezent, un singur turist spaţial, cofondatorul grupului Microsoft Charles Simonyi, a efectuat două călătorii în spaţiu.

Comentarii