SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Scandal de proporţii în Statele Unite. Mai multe gimnaste de top ar fi fost abuzate sexual de medicul lotului olimpic

20 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: gandulinfosport.ro Foto: lauracristache.com
IMG_7162

SPORTLarry Nassar, fostul medic al lotului olimpic de gimnastică al Statelor Unitea, care a dominat cu autoritate întrecerile la nivel mondial în ultimii ani, este acuzat că a agresat sexual mai multe femei în timpul unor controale de rutină, dar şi sportive. Federaţia de Gimnastică din SUA susţine că a alertat FBI încă din vara anului 2015, însă lucrurile au început să se mişte abia după 10 luni. Două campioane olimpice au fost deja audiate de FBI.

Medicul în vârstă de 53 de ani a fost arestat în noiembrie anul trecut, fiind acuzat că a agresat sexual un copil în Michigan. Alte zeci de femei au intentat procese împotriva lui Larry Nassar, cel care a tratat de-a lungul timpului şi mai multe gimnaste de top din lotul olimpic al Statelor Unite. Preluând nişte informaţii din Wall Street Journal, Chicago Tribune scrie că acuzaţiile aduse medicului variază de la introducerea unui deget în vaginele şi anusurile lor până la giugiuleala sânilor.

Nassar a negat toate aceste acuzaţii, susţinând că el a efectuat proceduri medicale legitime, însă ancheta a atins cele mai înalte trepte ale sportului american. Wall Street Journal au semnalat faptul că anchetatorii au intervievat de curând mai multe gimnaste care au concurat pentru echipa naţională a Stetelor Olimpice, inclusiv două sportive care au cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2012 şi 2016.

Wilfried schreiber, vorsitzender des klausenburger deutschen forums, hob in seiner begrungsrede die wichtigkeit industrialisierung in england referat eines solchen austauschs zwischen den beiden lndern hervor und hie die gastdozenten herzlich willkommen

Comentarii