SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Scandalos! Carne și mezeluri cu termenul de valabilitate expirat: Valoarea totală constituie circa 32 de mii de lei – (VIDEO)

21 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: unica.md Foto: politiacapitalei.md

SOCIALOfițerii Secției de Investigare a fraudelor economice, împreună cu angajații ANSA au efectuat controale inopinate la mai mulți agenți economici din sectorul Râșcani, specializați în comercializarea produselor din carne și mezeluri, și au depistat nereguli grave.

11 agenții economici și două persoane fizice sunt bănuite de comercializarea produselor de carne și mezeluri ce încalcă toate normele sanitare și fără acte de proveniență.

S-a întâmplat în sectorul Râșcani a capitalei, unde au fost ridicate circa 300 de kg de produse de carne, în valoare de 32 de mii de lei, ce nu corespundeau normelor sanitare, fără acte de proveniență, certificate de calitate, termenul de valabilitate expirat și lipsa actelor medicale a angajaților.

Pe marginea acestui caz au fost întocmite procese verbale și amenzi în sumă de 42 de mii de lei.

Carne şi mezeluri cu termen de valabilitate expirat

Ofițerii Secției investigare fraude economice a Inspectoratului sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, de comun cu angajații Agenției naționale pentru siguranța alimentelor, au efectuat, controale inopinate la 11 agenți economici și două personae fizice, specializați în comercializarea produselor din carne și mezeluri. http://politiacapitalei.md/carne-si-mezeluri-cu-termen-de-valabilitate-expirat/

Posted by Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău on Dienstag, 20. Februar 2018

Comentarii