SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

SCANDALOS!!! După ce l-a prins chefuind, Silvia Radu cere demisia lui Moldovanu

5 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: radiochisinau.md

POLITICĂUltimatum pentru şeful de la sănătate din Capitală. Primarul interimar Silvia Radu îi cere demisia lui Mihai Moldovanu, din cauza problemelor grave cu care se confruntă instituţiile medicale din Chişinău.

Silvia Radu i-a cerut șefului Direcție Sănătate, Mihai Moldovanu, să-și dea demisia, după ce la sfârșitul săptămânii trecute, fiind în inspecție la Spitalul Municipal nr. 1 a constatat mai multe nereguli. Primarul interimar i-a reproșat acestuia faptul că împreună cu administrația spitalului participa la un prânz  în timpul orelor de muncă. Silvia Radu l-a mai acuzat pe Mihai Moldovanu de management defectuos și de nerespectarea atribuțiilor de serviciu.

La rândul său, Mihai Moldovanu a declarat că nu-și dă demisia, pentru că în opinia sa  își exercită funcția fără încălcări. El și-a manifestat nemulțumirea față de inițiativa Silviei Radu privind reorganizarea direcțiilor municipale,

Anterior și alți conducători de structuri municipale, inclusiv șeful interimar al Direcției Transport, Oleg Poiată și cel al Direcției Educație, Alexandru Fleaș și-au dat demisia la solicitarea primarul interimar al Capitalei. Silvia Radu a negat faptul că ar fi vorba despre o campanie de persecutare a angajaților municipalității, membri ai Partidului Liberal.

Săptămâna trecută, reprezentanții primăriei mun. Chișinău au anunțat reorganizarea  mai multor direcții municipale prin fuziune și absorbție.

Comentarii