SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Scapă de apa în exces în timpul verii

4 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: unica.ro


Vara este anotimpul în care retenția de apă este o problemă mai răspândită, însă multe persoane nu ştiu cum să scape de ea.

Senzația de greutate în brațe, picioare și articulații, balonarea și oboseala sunt semne ale retenției de apă. Unele boli sau obiceiuri alimentare favorizează apariția acestei probleme, dar și dezechilibrele hormonale, menopauza sau sindromul premenstrual vă poate face să te simți „umflată”. Dacă aveţi această senzația, este important să reduceţi consumul de sare și să eliminaţi alimentele fast-food, pentru că vă fac să rețineţi și mai multă apă. Un ajutor real pentru a rezolva această problemă este consumul de ceai verde, sucul de merișoare, ceaiul de mușețel, roșiile, ridichile, ceapa sau apa de cocos care au rolul de a elimina apa în exces.

Un alt mod în care puteţi scăpa de apa în exces este să faceţi mișcare. Cel puțin 30 de minute de exerciții pe zi vă stimulează sistemul limfatic și vă ajută să eliminaţi toxinele. Asiguraţi-vă că beţi cel puțin 2 litri de apă pe zi, pentru că atunci când organismul nu este hidratat, reține lichidele mai repede.

Comentarii