SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Scarlett Johansson: „Căsătoria e ceva la care se muncește mult”

12 mai, 2015 Autor: Doina Calcea Sursa: http://parade.com/


Scarlett Johansson, anul trecut a apărut în filmul "Lucy", un thriller de acțiune regizat de Luc Besson. Tot anul trecut a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gala de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor. Actrița care are 30 de ani, a apărut pe coperta revistei Parade cu un nou look în care a vorbit despre maternitate și rolul de soție a jurnalistului francez Romain Dauriac.

Despre căsătoria cu Romain Dauriac. Căsătoria e ceva la care se muncește mult. E nevoie de un bărbat care, pe lângă că este confidentul iubirii pe care v-o purtați reciproc, trebuie să fie sigur pe ceea ce își dorește de la propria carieră. Trebuie să fie într-un teritoriu care este complet diferit de al tău. Soțul meu este implicat în artă. E important să știe că munca lui contează și că nu are legătură cu munca mea.

 

Despre rolul de mamă. Cea mai mare bucurie pe care o pot trăi este să mă uit la fiica mea, Dorothy. Când ne petrecem timpul împreună și facem lucruri prostești și reușesc s-o fac să râdă, bucuria este explozivă. Ar fi bine dacă ai putea să îmbuteliezi asta și s-o iei cu tine când pleci de acasă.

Comentarii