SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Se lansează YouTube TV. Ce se poate vedea și unde va fi disponibil – (FOTO)

2 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: digi24.ro Foto: google.com
anBnJnc9ODAwJmhhc2g9MzU2NGI2NGRjZDExZDcxOTQyODIxOTg0ZWE2NzgwYjE=.thumb

TEHNOLOGIIGoogle a anunţat lansarea YouTube TV în Statele Unite, un serviciu de live streaming care include acces la peste 40 de posturi TV.

Imagini pentru YOUTUBE TV

YouTube TV va oferi acces la posturi precum ABC, CBS ESPN, NBS şi FOX şi odată cu acestea la seriale populare precum Empire, The Voice, The Big Bang Theory sau Scandal şi competiţii sportive importante precum NBA sau MLB.

Abonaţii vor avea la dispoziţie un serviciu DVR online cu spaţiu nelimitat care le va permite să înregistreze şi să vadă oricând orice emisiuni sau transmisiuni sportive.

Aplicaţia va merge pe desktop, tablete şi telefoane cu Android şi iOS. Aceasta va oferi suport pentru Chromecast, ca utilizatorii să poată viziona conţinutul favorit, live sau înregistrat, pe televizor.

Imagini pentru YOUTUBE TV

Abonaţii YouTube TV vor avea acces şi la conţinutul serviciului YouTube Red. Fiecare abonament va include 6 conturi, fiecare cu propriile preferinţe şi propriul serviciu DVR online cu spaţiu nelimitat.

Din cauza modului în care au fost negociate drepturile de autor, nu toate platformele pe care va fi disponibil YouTube TV vor oferi acces la acelaşi conţinut. Spre exemplu, meciurile din NFL vor putea fi văzute pe PC şi televizor, dar nu şi pe telefoanele mobile, unde Verizon deţine drepturi exclusive pentru streaming.

YouTube TV nu are o dată oficială de lansare dar se ştie că va costa 35 de dolari pe lună şi va disponibil doar în Statele Unite, cel puţin la început.

 She writes several celltrackingapps.com blogs in the dining, entertainment and automotive industries

Comentarii