SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Secretele orgasmului femenin

16 mai, 2016 Autor: Petronela Muntean

SEXIată ce poți face ca să simți fiorii unui orgasm intens:

Stimularea de gingășie– îmbrățișările, mângâierile, atingerea zonelor delicate ale corpului.

Stimularea afectivă– săruturile în zone ascunse produc senzații foarte plăcute.

Stimularea auditivă– cuvinte incitante, vocea caldă și senzuală pot avea un impact puternic asupra libidoului.

 

Pozițiile sexuale sporesc șansele obținerii orgasmului feminin.

Poziția pe la spate– întinde-te cu fața în jos și cu picioarele îndepărtate punând o pernă ca să îți ridice fundul mai sus. El va trebui să se așeze peste tine cu cât mai sus posibil. În acest fel, când te penetrează, penisul lui ”apasă” pe peretele anterior al vaginului.

Femeia deasupra–  Iubitul tău trebuie să stea așezat pe pat, tu îl încaleci, ținând picioarele în exteriorul coapselor lui și te lași ușor pe spate, sprijinindu-te cu mâinile pe genunchii lui. Penisul va stimula puternic peretele anterior al vaginului tău.

 

Cunilingus cu picioarele strânse– culiningusul este ideal pentru sporirea plăcerii feminine. Este un fel de prelungire a tensiunii sexuale mai ales dacă partenerul are suficientă putere în limbă.

Poziția în brațe– Te sprijini de gâtul lui sau te sprijini cu spatele de un perete. Poziția în care el te penetrează stând în picioare este extrem de erotică, iar orgasmul intens.

Poziția sexuală “fluturele”– Femeia trebuie să stea pe spate având șoldurile aproape de laturile patului în timp ce bărbatul o penetrează. În acest moment, femeia trebuie să își pună picioarele pe umerii acestuia. Vei ajunge la un orgasm puternic vaginal, implicit la contracții foarte mari.

Comentarii