SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Secretul unui păr frumos

7 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti
Hair beauty


Produsele scumpe de pe rafturile magazinelor nu întotdeauna pot avea efectul dorit asupra părului tău, de aceea astăzi venim cu câteva soluții care ar putea îmbunătăți aspectul podoabei capilare.

 

Uleiul de ricin este benefic pentru prevenirea căderii părului, fiind considerat cel mai bun tratament în acest caz. Folosit regulat, uleiul de ricin regenerează părul, previne despicarea firului și stimulează creșterea acestuia, totuși nu trebuie să faceți abuz de el, deoarece se îndepărtează greu de pe scalp.

Ueiul de aragan, numit și ”lichidul de aur”, întărește firul de păr datorită vitaminei E din conținutul său. Este, însă, indicat în mod special persoanelor cu părul uscat, cu vârfurile despicate şi cu părul distrus de vopsea sau placă. Uleiul de aragan previne căderea părului, încâlcirea firelor și stimulează creşterea acestuia.

Chiar dacă nu are un miros plăcut, uleiul de brusture poate face minuni atunci când părul tău este degradat. Uleiul de brusture ajută la calmarea iritaţiilor scalpului, îmbunătăţește circulaţia sângelui şi duce la creşterea rapidă şi sănătoasă a firului de păr.

Uleiul de nucă de cocos este recomandat, atât pentru piele, cât și păr, datorită acizilor graşi esenţiali care pot repara firul, redându-i strălucirea. Folosit regulat, uleiul de cocos repară în profunzime firele despicate și-l asigură cu vitaminele A, E și C.

Uleiul de măsline poate fi găsit ușor în bucătăria noastră, probabil din acest motiv este cel mai des utilizat în măștile pentru păr. Uleiul de măsline are rolul de a hidrata complet firul de păr, lăsându-l moale și sănătos. După câteva utilizări, firele despicate nu vor mai exista, ba mai mult, părul va fi mult mai puternic. Pentru aceste efecte trebuie să folosești uleiul de măsline cel puțin 2-3 luni.

Comentarii