Nu este cea mai bună idee să faci dragoste în timp ce conduci: în primul rând este periculos și în al doilea rând încalci legea. Așa că alege un loc retras în care să parchezi automobilul.

2. Lift

Senzația poate fi adevărat fierbinte. Sentimentul că te afli într-o cameră privată, dar care se mișca poate fi de neuitat. Ai grijă însă să alegi o clădire în care nu sunt prea mulți oameni.

3. Toaleta publică

Aproape oricine își dorește să facă amor într-o toaletă. Vezi să fie una curată, la un restaurant, la un club, sau chiar în baia unui prieten care a dat o petrecere.

4. La nuntă

Chiar dacă pare un clișeu, nunta este cel mai excitant lucru pentru o femeie. Există opennbar, dans și șansa că iubita ta pur și simplu să fie strălucitoare.

5. Camera de hotel

Uneori este nevoie de o schimbare și să închiriezi o cameră la hotel pentru o noapte. În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru dezordine – de asta există room service. Bonus: a doua zi puteți servi micul dejun în pat.

6. Birou

Data viitoare când ai chef de o aventură, ce-ar fi să-ți surprinzi iubita și să mergi la birou la ea? Să o faceți noaptea la birou, poate fi o experiență cu adevărat excitantă.

7. În parc

Poate fi amuzant să faci amor în parc, însă ai grijă să mergeți noaptea acolo. Așteptați să nu mai fie nimeni în parc atunci când începeți să vă faceți de cap.

8. Pe acoperis

Poate că nu este vorba despre o spontanitate aici, însă să faci sex pe acoperiș poate fi amuzant. Pe de o parte vă veți simți că și cum ați face amor în public, însă fiind atât de sus aveți parte și de intimitate. Aveți grijă totuși să nu fiți prea aproape de margine pentru a nu cădea.

 9. Pe balcon

Balconul este un loc bun pentru a face amor. Ca și în cazul acoperișului poți avea senzația că o faceți în public și, în același timp, aveți parte și de intimitate.