SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Selena Gomez și Justin Bieber s-au despărțit din nou. Iată motivul – (FOTO)

12 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: protv.ro Foto: google.com

MONDENSelena Gomez și Justin Bieber s-au despărțit, din nou, după ce în presă s-a zvonit că cei doi sunt chiar logodiți.

Se pare că bruneta ar fi ales să se separe de Bieber după ce familia ei a refuzat să îl accepte.

,,Familia ei pur și simplu nu a vrut să îi facă loc!”, ar fi povestit un apropiat al cuplului Jelena, conform Daily Mail.

Cântăreața de 25 de ani și Justin, de 24 de ani, nu au primit niciodată acordul mamei Selenei, care și-a dorit ca fiica ei să stea cât mai departe de cel care, spune ea, i-ar fi făcut rău încă din adolescență, de la prima încercare de a forma un cuplu.

Cei doi și-au reînceput relația spre finalul anului trecut, după ce Selena și The Weeknd s-au despărțit, în timp ce Bieber a avut doar relații pasagere, așteptând ca prima lui dragoste să prindă din nou contur. Primele imagini în care se sărutau au fascinat internetul și i-au bucurat pe fanii cuplului.

Vestea nu i-a bucurat pe cei din familia Selenei, care nu îl mai au pe Justin la inimă după ce a făcut-o pe artistă să sufere în trecut, fiind nevoită să se interneze într-o clinică de reabilitare pentru a scăpa de depresie, iar acum se pare că bruneta și-a ascultat mama și a renunțat să mai formeze un cuplu cu Justin.

Mandy Teefey, femeia care a crescut-o singură pe Selena, a declarat în presă că nu se va opune deciziile fiicei sale, cât timp această va fi ,,fericită, în siguranță și sănătoasă”, însă presiunile ei și ale rudelor par să fi dat rezultate, după ultimele vești.

Selena și Justin au avut o relație problemaica, între 2011-2014, în urma căreia artista s-a internat într-o clinică pentru a scăpa de depresie, iar Justin și-a închis contul de Instagram pentru șase luni.

Comentarii