SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Selfie-uri extremale pentru cei cu un caracter puternic

3 martie, 2015 Autor: Daniela Bajurea Foto: travelask.ru


Sefie-ul a devenit nu doar o metodă de a te fotografia pe tine însuți, dar și o adevărată artă. Iar unii indivizi sunt atât de pasionați de acest gen de autoportret, încât nu ezită să fie expuși și la un risc enorm. Mai mult decât atât, acest gen de selfie este și o metodă de a fi o vedetă a internetului.

Alexander Remnev, în vârstă de 19 ani, a decis să facă un selfie pe acoperișul celei mai înalte clădiri rezidențiale din Dubai ”Princess Tower”. Înălțimea acestei clădiri este de 414 de metri.


Cameron Ernst, câștigătorul australian a concursului „Cea mai bună meserie din lume”, a făcut  selfie cu un ghepard.

Lee Thompson, fotograful și fondatorul blogului ”Flash Pack”, a avut ocazia de a urca pe statuia lui Isus Hristos din Rio de Janeiro, Brazilia.


Daniel Lau este fotograful care a avut curajul de a urca pe una din cele mai înalte clădiri din Hong Kong.

 

Fotograful din Rusia, Cyril Oreshkin, aflându-se pe acoperișul celei mai înalte clădiri din lume, a reușit să facă și un selfie uimitor.

Ferdinand Puentes a fost la bordul unui avion care s-a prăbușit. Fiind în mijlocul Oceanului Pacific, tipul a făcut un selfie pe fundalul avionului ce se scufunda.

Astronautul pe nume Michael Hopkins, s-a fotografiat cu planeta sa natală în timp ce se afla în cosmos.

George Kurunis este aventurierul din Canada, care a făcut o imagine pe fundalul lavei vulcanului situat pe insula Ambrym.

Comentarii