SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„Semincioara fermecată” a Stelei Popa, o carte pentru pici și părinți – (VIDEO)

16 mai, 2016 Autor: Igor Cojocari


O carte frumos ilustrată, în care le este explicat celor mici fenomenul apariției lor pe lume, a fost lansată la Chișinău. Lucrarea intitulată „Semincioara fermecată”, însoțită de un CD, este semnată de jurnalista Stela Popa.

Volumul îi va scoate din încurcătură pe părinți, atunci când picii lor, prea curioși din fire, vor pune întrebări insistente la acest subiect.

Evenimentul de lansare a adunat o mulțime de mămici cu copii și femei însărcinate. Elevii de la Liceul „Orizont” din Capitală au prezentat scenete din cartea cu povești, iar directorul „StarNET Soluții”, Aurelia Salicov, a oferit gratis un pachet de CD-uri.

Autoarea Stela Popa, tot ea jurnalistă radio și de televiziune, a spus că vrea să-i facă pe cei mici să conștientizeze că părinții lor sunt în stare de orice sacrificiu pentru ei, motiv pentru care trebuie apreciați pentru tot ce fac.

Stela Popa a spus că este revoltată de personajele agresive și rău intenționate care sunt promovate activ în unele povești. Ea susține că este crucial ce fel de cărți le sunt citite copiilor. Principala inspirație a Stelei Popa este fiul său, Dănuț, care este și primul său critic.

Autoarea a precizat că, atunci când scrie, se detașează de activitatea sa de jurnalistă, care reprezintă, de multe ori, realitatea crudă și nedreaptă în care trăim.

Stela Popa a spus că succesul unei cărți depinde atât de calitatea ei, cât și de interacțiunea autorului cu publicul.

Prima carte scrisă de Stela Popa, intitulată „Îngerii Mării”, a fost desemnată „Cartea anului” la Târgul de carte pentru copii, desfășurat anul acesta.

Comentarii