SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Semnificația viselor tale legate de sex

27 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.unica.ro

SEXNu trebuie să te simți jenată dacă ai vise care sunt legate de sex. Majoritatea oamenilor au vise cu persoane necunoscute, cu celebrități, cu persoane pe care nici măcar nu le găsesc atrăgătoare. PROMOTIME îți dezvăluie semnificația acestora.

Psihologul Ian Wallace crede că, de obicei, un vis în care apare sexul ca temă principală este de fapt o metaforă pentru cu totul altceva. „Sexul este ceva instinctiv și animalic. El reprezintă abilitatea ta de a face ceva creativ.”

Wallace îi pune pe pacienții săi să descrie cu lux de amănunte visele lor pentru a putea înțelege ideea principală. Scopul numărul 1 al unui act sexual este conceperea unui copil. Deci, un vis ce implică un asemenea act poate avea la bază dorința de a crea ceva. O creație este o muncă ce implică dragoste.

De exemplu, dacă visezi că faci sex cu un coleg de muncă, acest vis poate simboliza dorința de a crea un proiect împreună.

Visele ce implică intimități ne ajută să ne descoperim mai mult. E un act de dăruire, un act în care ne oferim trup și suflet, în care suntem cei mai vulnerabili.

Dacă ai un vis ce implică un act intim cu un străin, înseamnă că vei renaște în curând. Străinul simbolizează schimbarea pe care o aștepți.

Psihologul  Wallace spune că tot ceea ce visăm este o reflexie a noastră.  Oamenii, care apar în visele noastre ce implică acte amoroase, simbolizează lucruri distincte.

Dacă visezi un coleg de muncă sau un vecin, poate însemna că admiri câteva calități ale persoanei respective, pe care ți le-ai dori și tu să le ai.

Dacă îl visezi pe fostul iubit, s-ar putea să fii gata pentru o relație pentru că ai depășit momentul despărțirii.

Un vis ce implică un viol poate simboliza că te lupți cu o situație grea pe care ai vrea să o depășești.

Când visezi că faci sex cu o persoană de același sex înseamnă că ai ajuns să te accepți și să te iubești așa cum ești.

Data viitoare când vei avea vise ciudate, nu îți fă griji, subconștientul tău nu îți spune că ar trebui să faci sex cu persoane ciudate, ci doar îți transmite mesaje despre tine și creativitatea ta.

Comentarii