SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Senzații tari, pericole mari! Sexul în apă e periculos

6 iulie, 2015 Autor: Nataşa Bujor


În goana după senzații tari și trăiri intense, multe cupluri preferă se experimenteze orice pentru a ajunge la culmea plăcerii. Marea, piscinele și bazinele din saune sunt folosite, uneori, în scopuri mai puțin obișnuite. Puțini, însă, sunt conștienți de faptul, că atunci când fac sex în apă, se expun unor pericole de sănătate destul de mari.

Așa că, dacă tot suntem în plin sezon estival, iar contactul cu apa este inevitabil, ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a trece la „fapte”, ca după,să nu o pățim destul de grav.

Sexul în apă le afectează, în primul rând, pe femei. La contaminarea vaginului cu bacteriile din apă, te poți alege cu infecții destul de neplăcute. Acest lucru se poate întâmpla, cel mai des, în apa mării.

Nu mai puțin periculos este și sexul în piscină. Deoarece apa din piscină conține clor, vaginul poate fi iritat, și poate fi distrus și balansul pH din organism. Acest lucru va duce cu siguranță la infecții, ciuperci sau boli care vor necesita tratamente destul de lungi.

Cel mai grav este că te poți infecta de boli cu transmitere sexuală. Chiar dacă în timpul actului sexual folosiți prezervativ, acesta nu mai protejează nimic. Din cauza lichidelor care pătrund oriunde, riscul de infectare cu boli cu transmitere sexuală este foarte mare!

Pentru a fi în siguranță și, totodată, pentru a avea parte de momente fierbinți, optați pentru alte locuri unde vă puteți răsfăța plăcerile. Apa este pentru baie, și nicidecum pentru altceva!

Comentarii