SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

SENZAŢIONAL. Vezi declaraţiile şocante ale actriţei Julia Roberts – A venit timpul să ne aruncăm măștile.

9 iunie, 2017 Autor: Adriana Onica Sursa: eustiu.com

RECOMANDĂMActriţa hollywoodiană Julia Roberts a şocat internauţii cu un mesaj în care imploră pe toţi să acorde mai puţină importanţă aspectului exterior, dar să se axeze pe interior.

Perfecţiunea este boala secolului XXI. Ne ascundem faţa sub straturi grase de fond de ten, ne injectăm periodic botox şi suferim de foame pantru a corespunde standardelor 90-60-90.

Facem tot posibilul să corectăm ceea ce categoric nu are nevoie de retuşare. Însă sufletul,  de care trebuie să avem cea mai mare grijă, rămâne în umbră.

Știţi voi ce este acesta?

Este sufletul nostru, de care am uitat cu desăvârşire. A venit timpul să avem grijă şi de el. Fiţi sincere cu voi însevă şi răspundeţi la întrebarea “Cum să vă iubească alţii, dacă voi însevă nu vă apreciaţi?”. Chiar credeţi că dacă vă machiaţi sunteţi mai fericite? Nu. Vreu să înţelegeţi că nu haina şi machiajul îl face pe om. Avem valori mai importante decât aparenţele.

214695

Eu am renunţat la machiaj. Nu vreau să mai port mască. Am obosit. A venit timpul să ne scoatem măştile. Ştiu că deja am riduri, dar le vreau vizibile. Pentru că aceasta sunt eu, femeia cea adevărată. Vreau să mă acceptaţi aşa cum sunt.

Toată lumea este obsedată de felul cum arată. Nici nu vă imaginaţi ce profituri au companiile care promovează ideile că trebuie să investeşti în frumuseţe şi tinereţe veşnică.

Viziunile despre frumuseţe sunt greşite în secolul XXI. Frumuseţea şi tinereţea se menţine artificial.

Voi conştientizaţi că lumea este condusă de frumuseţea artificială, care ne spulberă iluziile despre corpul nostru? În loc să ne bucurăm de avantajele vârstei pe care o avem, suntem constrânşi să împărtăşim canoanele impuse  de această frumuseţe artificială.

Ştiţi ceva?

Eu am obosit. Şi declar: gata! Şi vă chem pe toţi să reflectaţi la cine sunteţi cu adevărat, ce vă doriţi cu adevărat.

Nu toată lumea poate corespunde criteriilor de frumuseţe 100%. Exteriorul este ultimul lucru care terbuie de apreciat în oameni. Ceea ce este impotant cu adevărat este sufletul.

Comentarii