SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Senzualitate şi show total! Anna Lesko a revenit la Chișinău – (FOTO, VIDEO)

23 ianuarie, 2016 Autor: Ecaterina Beschier
_MG_2270


Annicika a revenit la Chişinău şi a încins atmosfera în clubul de noapte Sky Bar din Capitală. Nici nu se putea altfel, căci basarabeanca Anna Lesko şi-a obişnuit publicul cu dansurile şi vocea-i senzuală.

Piesele tradiţionale ruseşti n-au sunat niciodată mai sexy. Anna ştie cum să cocheteze cu notele aşa ca totul să iasă nu bine, ci foarte bine. Interpreta promite să nu-i lase prea mult pe fanii săi în aşteptare. Va lansa, cât de curând posibil, piese noi pentru publicul ce o admiră.

Anna Lesko susţine că multe s-au schimbat în viaţa ei de când a apărut pe lume fiul său, Adam. Ea ne-a spus acum priorităţile sunt altele decât acum aproape 2 ani. Ţinute de scenă spectaculoase, unele extreme de sumare, cu decolteuri adânci, mişcări lascive şi priviri care înnebunesc bărbaţii şi înfurie femeile  – nimic n-a lipsit din spectacolul său de scenă. Anna Lesko ne-a spus că în Moldova revine, de fiecare dată, cu drag şi nerăbdare. Totuşi, din cauza faimei, probabil, a cam pierdut contactele cu multă lume de aici.

 

Comentarii