SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sergiu Șcerbaniuc: din culisele galei „Notorium” – (FOTO, VIDEO)

24 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat


Excelența în activitatea comercială din țara noastră va fi recunoscută și premiată. Gala „Notorium” va aduna aproximativ 400 de antreprenori de top din Moldova. Pentru început, aceștia au participat cu brandurile lor la concursul desfășurat în perioada 11 aprilie – 15 mai 2016. Gala de premiere va avea loc în incinta hotelului Radisson Blu Leogrand. La aceasta vor mai participa și alți reprezentanți ai mediului de afaceri, branduri cu povești de succes, pe care le vor relata celor prezenți.

Sergiu Șcerbaniuc este reprezentantul organizatorilor galei „Notorium”, care a oferit, în exclusivitate, informații și detalii din culisele forumului.

Anul acesta este un debut pentru „Notorium”, ce speră să aibă un succes și o apreciere frumoasă din partea mărcilor.

Prima parte a evenimentului este forumul, la care au fost adunate zece istorii de succes ale unor branduri bine știute. Iar a doua parte a evenimentului reprezintă gala propriu-zisă de decernare a premiilor pentru cei care au luat distincțiile „Notorium” în acest an.
Mulți deja au botezat această premiere – Oscarul moldovenesc, pentru că pe lângă medaliile oferite, premiul obținut seamănă cu cel de la Academia Americană de Film.

Comentarii