SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Setul de exerciții ce-o o țin pe Beyonce în formă

26 februarie, 2015 Autor: Ana Creascov Foto: stylecaster.com


Starul american, Beyonce, are un contur al corpului la care multe dintre femei visează. Dimensiunile 90-60-90 nu mai sunt un ideal, iar diva americană ne-o demonstrează din plin pe videoul pe care l-a postat ieri pe contul său de Instagram.

În vârstă de 33 de ani, celebra interpretă și actriță dezvăluie  „rutina” sa zilnică.

„Nu pot mânca orice îmi doresc și nici nu pot ignora orele petrecute la sală. Adevărul este că trebuie să te dedici, să faci sacrificii. Este mai mult vorba despre o forță psihologică, decât despre una fizică. Trebuie să te impui. Nu contează cine îți este antrenor și nici cât de încărcat este programul tău zilnic. Trebuie să urmezi un regim sănătos și să iei decizii corecte.”, a declarat Beyonce pentru o revistă americană.

În 2012, după nașterea fiicei, Beyonce a avut de slăbit aproape 30 de kilograme. Asta a fost cu putință după ce a petrecut cea mai mare parte a timpului său pe banda de alergat și a mâncat doar salată verde.

„Îmi pun melodia preferată pe fundal și ridic greutăți de aproape trei kilograme pe tot parcursul piesei.” – acesta este unul dintre secretele ce-o ține în formă pe vedetă. Iar ceea ce ține de meniul zilnic, acesta este unul echilibrat. La dejun optează pentru ceva consistent, o salată pentru prânz, iar pentru cină alege un meniu ușor. Cu toate acestea, nu neagă că duminicile se răsfață cu ce-i poftește inima.

    

Comentarii