SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

SEX AND THE CITY: Cum arată acum iubiții lui Carrie Bradshaw – (FOTO)

11 februarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: elle.com

DIVERSE"Totul despre sex" a avut premiera acum 17 ani, devenind serialul-cult pentru femeile de pretutindeni. Cu toate am urmărit aventurile lui Carrie Bradshaw în căutarea marii iubiri și mai mult ca sigur am avut un favorit printre bărbații care au cucerit-o pe seducătoarea scriitoare din New York.

Mr. Big/Chris Noth
Marea dragoste a lui Carrie, Mr. Big a apărut în serial încă din primul episod. Am urmărit cu sufletul la gură povestea lor de dragoste și ne-am bucurat nespus când au rămas împreună. Actorul care l-a jucat pe personajul masculin central din Sex and the city, Chris Noth, joacă acum în seria „O soție perfectă/The good wife”.


Sam, tipul de 20 și ceva de ani/Timothy Olyphant
Carrie a ieșit de câteva ori cu Sam, tipul cu pierce în limbă. Timothy Olyphant are acum 47 de ani și joacă în serialul „Justified”.


Jared sau Vaughn/Justin Theroux
Actorul Justin Theroux a jucat de fapt două roluri diferite în „Totul despre Sex”. Acum este căsătorit cu Jennifer Aniston, Rachel din Friends, și joacă în serialul-dramă produs de HBO, „The Leftovers”.


Aidan/John Corbett
Am suspinat după Aidan și am sperat ca el să fie alesul lui Carrie. John Corbett va juca rolul unui rocker într-un nou serial care se lansează vara asta, „Sex&Drugs&Rock&Roll”. Mai mult, Corbett este cântăreț de muzică country, cu două albume lansate.


Ray/Craig Bierko
Ray era muzicianul obsedat de jazz cu care Carrie a avut parte de cele mai nebune partide de sex. Craig Bierko a jucat și pe Broadway iar acum apare într-o serie TV intitulată „Unreal”.


Berger/Ron Livingston
Berger era iubitul romancier al lui Carrie care i-a dat papucii printr-un post it. Ron Livingston a avut un rol semnificativ în serialul „Imperiul din Atlantic City” și îl va juca pe Elvis Presley în „Vacation”, care are premiera vara aceasta.


Bill Kelley/John Slattery
Bill Kelley avea un fetis destul de greu de suportat pentru Carrie… John Slattery e un personaj central în seria „Mad Men” și joacă în „Spotlight”, film nominalizat la Oscar anul acesta.


Jake/Bradley Cooper
Nimeni nu-l știa pe Bradley Cooper când a apărut în „Totul despre sex”. Acum este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, cu roluri în „Joy”, „American Sniper”, „Serena” și multe alte producții de success.


Aleksandr Petrovsky/ Mikhail Baryshnikov
Rusul aproape că i-a furat inima lui Carrie cu farmecul lui inegalabil. Mikhail Baryshnikov este un balerin și coregraf extrem de cunoscut. Recent, a regizat un film pentru brandul de fashion „Rag&Bone”.

Comentarii