SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sexul, dacă-i făcut cum îi place femeii, o face să se îndrăgostească

19 mai, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Sursa: tentatiileuneieve.com

SEXAtinge-o acolo, în cele mai ascunse locuri. Unde nu au acces ochii, mână, gura ori trupul oricui. Caută părți din ea, goluri, găuri, bucăți, căci ce nu-i la vedere e de preț pentru o femeie. Caută-le prin minte, prin suflet ori prin așternut.

Iubește-o cald, completează-i toate golurile – de la cele lăsate prin suflet la cele de pe trup și descoase-o, atrage-o, simte-o prin toți porii. Ai mare grijă, căci sunt părți ce se doresc îngrijite, altele mângâiate și altele doar atinse cât să se arcuiască spatele și pielea să se zburlească.

Atinge-o acolo, unde sufletul cere și trupul se unduiește de plăcere. Acolo unde se vindecă răni și se-nfiripă iubirea. Acolo unde și sufletul se descătușează în fața plăcerii carnale, unde se îndeplinesc fantezii urmate de cele mai intense plăceri.

Închide ochii și imaginează-ți cel mai intim și delicat loc al unei femei. E locul acela pe care nu-l poți vedea, atinge sau arăta. Ei bine, un suflet îl poți vedea doar cu propriul suflet, nu-l poți arăta nici cu cele mai mari eforturi, căci se arată singur atunci când este pregătit și-l poți atinge doar dacă știi cum să-l pătrunzi.

Îmbrac-o cu cele mai călduroase lucruri – cu brațele tale și strânge-o la piept cât să se simtă în siguranță. Atinge-i buzele! Gustă-i-le și află-i savoarea, iar atunci când buzele nu-ți mai sunt de ajuns, atinge-i trupul! Poți începe cu gâtul, cobori ușor spre sâni și abdomen.

Apoi atinge-i glezna, urcă ușor spre coapsă și sărut-o spre interior. Atinge-o acolo unde știi că-i place și-n locul care produce fiorii dragostei. Da, dragule, sexul, dacă-i făcut cum îi place femeii o face să se îndrăgostească ca o nebună.

Comentarii