SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Sexul dimineața, ingredientul unei zile perfecte

9 mai, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: bizzfortune.com


Dacă până acum unii se întrebau în ce moment al zilei e mai bine să faci sex, un studiu recent vine cu noi informații pe această temă. ,,Dimineața pe răcoare, sexul este cel mai tare” vine să informeze cercetătorii de la Universitatea din California, în urma unor studii care au durat mai bine de un an.

Aceștia susțin că momentul cel mai potrivit pentru sex este ora 8 dimineața, deoarece nivelurile de energie și hormoni sunt maxime. Tot acest studiu informează că, pe lângă faptul că aveți oportunitatea să începeți ziua cu zâmbetul pe buze, sexul dimineața ajută femeile să rămână însărcinate, pentru că sperma bărbaților conține o cantitate mai mare de spermatozoizi.

Un alt avantaj este că stimulează sistemul nervos, iar odată cu creșterea ritmului cardiac, starea de somnolență dispare și creierul funcționează în parametrii măriți.

Pielea și părul au şi ele de câștigat de pe urma sexului matinal și vă ajută să arătați mai atrăgători. Dacă urmează să aveți o zi dificilă, sexul dimineaţa e o soluţie ca să abordați totul cu mai mult calm și să vă eliberați de inhibiții, mai spun cercetătorii.

Aceștia susţin şi că durata optimă a unei partide de sex este de 7-13 minute.

Comentarii